Amor
  • Română
  • Русский
  • English
  • Знакомства

• Встречи

• Рейтинг

• Дневники

• Форум

Логин:

Пароль:

Присоединяйся

CREDETI CA MAI EXISTA BAIETI CARE NU INSEALA?

Alla87 06/04/2010 10:05

Burning_planet 09/04/2010 23:12

Da

kriss87 10/04/2010 18:21

Nu!!!

Bastard 18/04/2010 15:50

rau cautati

Leopoldo 01/05/2010 13:29

da sunt asa baieti,de ex eu,fetelor aveti incredere in mine,:P:P:D:D:D:drept ca am inselat o datas dar am promis sa ma schimb :P:P:D:D:D:D:D:da ladno fetelor oare nu e logic raspunsul la aceasta intrebare?un barbat poate sa insele din 2 motive:sau el are o relatie superbooper si e zaibit de toate si cauta ceva aventuri sau sotie/prietena nul satisface.uite asa.uite in cap o sa va vina intrebarea:daca are multa iubire el isneala daca are putina el inseala,daaaaaaaa,deacord,insa care e rezolvarea?sal tii la mijloc,adica nici sa nul sufoci cu iubirea ta dar si nici sai oferi iubire in deficit,mentineti masura,echilibrul.asta e parerea mea,adica sunt baiat si eu nu as insela daca ar fi asa in relatiile mele.

helish_88 11/05/2010 17:01

Nimeni nu e ideal dar trenuie sa tindem sa fim mai buni

Leopoldo 19/05/2010 22:06

dar ce vorba de ideal aici?prosta fata/baiatul vrea sa stie daca mai sunt baieti ca mine :P:P:P:P si te rog nu incerca sa repari o greseala incepind: ca nimeni nu e ideal,asta e manipulare.dar cui trebuie asta bunatate aa?pt cine sa fim mai buni?pt cineva?pt ea/el?de ce sa ma iubesti daca stii bine ca eu insel?de ce sa ma placi cind stii ca eu uras maslinele?de ce va plingeti naibii ca nu va place aceia cealalta?uite exemplu din poker.unii oameni pariaza all in pt ca pe masa este Q K insa nimeni nu se gindeste ca poate sa mai vina inca 2 carti 10 si A si cu J al meu eu fac chinta ,intelegi?asa oamenii iubesc si plac doar ceia ce vad acum insa nu cauta mai in profund sau sa zic asteapta pina acea persoana sa se descopere in intregime.vreau sa spun ca daca cineva a incelat asta nu e sfirsitul si nu inseamn ca nu te iubeste.el poate tie iti va oferi de 1000 de ori mai multa iubire,insa celei curve ia dat doar niste sperma in gura si cu asta basta.nu va faceti griji fetelor,sa inseli nu inseamna a nu iubi,am sa adaug o masima:"barbatul inseala doar pe femeia pe care o iubeste,pe celelalte pur si simplu le paraseste"

Andrrrew 22/05/2010 12:46

trebuie sa catati mai bine.

BULBOACA30 28/05/2010 18:39

da mai sint baieti care nu insala

tiagovii 29/05/2010 13:18

cam sintem care insiala cam toti sintem deo tiapa

denka 12/06/2010 02:32

Toti inseala, o data sau de mai multe ori. Si nu merge vorba ca nu iubeste, pur si simplu noi mereu tindem la ceva mai mult. Dar mai mult nu inseamna mai bun...

Kapelan 16/06/2010 19:35

denka, cu a6a inaltime ca la tine nici n-are sens de insilat

Kapelan 16/06/2010 19:58

ups... am krezut ca tu ai creat tema data

Odnoklasnitza 20/06/2010 17:26

nu insheala numa acei kare le-au murit****......da orce baiet sanatos face lukru ista din simplu motiv ka e barbat...nie sa-mi spue prietena mea ka state goala in fatza prietenului meu shi,,no stres,,apu nii nia shi rushine...yo una va zik...baietzi daka shtitzi a imbla la altele imbla-ti,daka nu nici nu va apukatzi

Cînd eram mic(ă) cre посмотреть все Cum credeti cite fete isi discuta paarte

svetusik
Кишинев, 24 года

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

ROMCIK
Бендеры, 28 лет

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

iuret