Amor
  • Română
  • Русский
  • English
  • Знакомства

• Встречи

• Рейтинг

• Дневники

• Форум

Логин:

Пароль:

Присоединяйся

DRAGOSTE,OBISNUINTA SAU........

acsuinat1 15/06/2009 22:51

Sunt deja de 7 ani cu un baiat cu care m-am casatorit de 4 luni doar la starea civila,adica nunta nu am facut. Dupa asta eu am plecat peste hotare si el e la fel peste hotare dar suntem la o distanta de mai mult de 2000km. El nu poate veni la mine si eu nu ma pot duce la el ca nu sunt pina cind conditii bune... Si toti acesti ani au fost aproximativ la fel,pe undeva super,pe undeva rau de tot,doar distanta era mult mai mica... Cum credeti ce e asta dragoste obisnuinta sau poate alt ceva,daca alt ceva ce anume??????????????????

Olinkuta 16/06/2009 01:04

crd ca 7 ani inseamna totusi mult...cred ca e mai mult de obisnuintza...desi nu pot sa inteleg daca sunteti casatoriti de ce nu sunteti impreuna...si sa nu uitam de vorba aia veche ochii care nu se vad se uita intotdeauna...cred ca ar trebui sa vorbesti cu el...sa vezi ce crede el despre asta si sa faci tot posibilul sa fiti impreuna..distantza nu e cea mai mare problema ..conditii nu au fost si nici nu vor fi..

dyda 17/06/2009 09:23

7 лет это не предел.
Люди живут и по 10 лет и разводятся.
Вам я так думаю надо быть вместе.
Либо ты к нему, либо наоборот и никаких нану гёрги

ingerul_galben 28/06/2009 22:44

intradevar persoanele de mai sus au perfecta dreptate shi totusi daca va iubiti atunci nu ezitati pentru a fi impreuna acum cind inca sper ca nui tirziu

SLAVAMD 10/07/2009 18:33

7 ani este mult ---- eu la fel m-am chinuit pina a ma duce in clasa intii

darrutza 28/07/2009 02:59

bambola 12/10/2009 22:05

happy 13/10/2009 20:20

dar tu ce simti fata de el?
il iubesti?
daka il iubesti, numaidecat trebuie sa fiti impreuna, parintii mei au trait 20 de ani si distanta i-a facut sa se desparta, acum ei nu mai sant impreuna
distanta va ucide sentimentele, eu nu cred in dragoste la distanta
si apoi, am citit un articol despre dragoste, din punct de vedere stiintific, dragostea dispare dupa 7 sau 6 luni, apoi ramane stima respect, onisnuinta, daka santeti departe.....nu puteti sa va daruiti nimik din cele care leaga doua persoane, caldura, grija, dragoste sufleteasca, mangaiere
si eu iubesc, ..... stiu ce inseamna

CruellaDevil 25/11/2009 16:36

in orce dragoste exista putina obisnuinta,si invers orce obisnuinta poate duce la dragoste,depinde din ce punct privesti lucrurile.......... oricum cred ca 7 ani inseamna destul de mult

lanoiacasa1 24/01/2010 15:47

frica de a ramine singura, iti pare ca nu vei gasi pe altcineva si te agati de ceea ce poti, intradevar trebuie sa faci un efort sa fiti impreuna si atunci va fi mai clara situatia, ori va iubiti si incercati sa construiti o relatie trainica, ori daca simti ca nu e al tau, taie de la radacina si mergi inainte. Visiele si aspiratiile se implinesc numai atunci cind aintradevar crezi in ele.

Smailik 25/01/2010 14:09

off,pe aceasta tema se poate de discutat la infinit,pot sa dau mii de exemple,si nu mai dai de capat.Una e clar,daca ambii doresc relatie serioasa si familie,atunci asa sa fie.Cred ca e bine de vb deodata,draga mea tu ce iti doresti ceva serios sau pur si simplu sa traiesti clipa,dar nu te chinui iti faci sperante,faci si ceea si cealalta pentru ea,ca intrun final sati spuna,sorry dar eu vreau sa fiu singura,inca nu sunt pregatita,iar tu ii spui cit efort ai depus,cit teai staruit si ea: da eu ce tiam rugat,te-am tras de git sa faci asta? asa ca mujishi mai intii putin mai indepartat de ele,lasa ele sa se indragosteasca de noi,si cind o sa vedem ca totul merge spre serios,atunci dativa si voi friu liber sentimentelor,ca sa va spun sincer FEMEILE SINGURE NU STIU CE VOR,credetima ca asa e

Разница в возрасте посмотреть все Книга жалоб и предложений!

.

slaviceni
Кишинев, 22 года

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

Igor Mustang
Кишинев, 28 лет

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

Танюша