Amor
  • Română
  • Русский
  • English
  • Знакомства

• Встречи

• Рейтинг

• Дневники

• Форум

Логин:

Пароль:

Присоединяйся

hai sa discutam despre sex

norik_40 18/08/2008 20:14

ce ziceti

Vittoria 25/08/2008 13:16

ce tema interesanta!
am senzatia ca despre sex vor sa discute cei mai putini informati

frankhamilton 27/08/2008 01:29

niciodata nu poti spune ca stii tot despre un lucru

frankhamilton 27/08/2008 13:50

sa vb nimeni vrea despre sex dar de practicat toti o fac

Vittoria 27/08/2008 14:58

nu e vorba ca se poate stie totul despre un lucru
doar ca e interesanta tema........si foarte MARE!
aici se poate de discutat la infinit
mai bine e sa fie scris mai concret intrebarea pe cine si cel framinta.....

frankhamilton 28/08/2008 01:46

adica nuti place tema
si la drept vb ai dreptate sexul e o tema mare
dar ce parere ai despre virginitatea la baieticare e virsta medie la care ei se leapada de ea

Vittoria 28/08/2008 11:03

hhhmmmmnu prea ai formulat bine intrebarea....greu de inteles la ce te-ai referit?
nu am scris ca nu-mi place tema

frankhamilton 05/09/2008 18:35

dar ce studiezi tu?da o tema din domeniul tau,numai nu religia.toti vb de sex astai drept ma saturat si eu
o faceam doar pt ca toti se satura de vorbele mele care din cite mi sa zic sunt cu sens ascuns.adica cind vreau sa zic ceva sensul se ascundfe in spatele cuvintelor si lor le era greu sa inteleaga ,de aia am inceput si eu cu teme mai...miar placea sa vb despre inteligenta stiinta doar spune ce si ne impertim gindurile

Olinkuta 20/01/2009 09:52

haide ma ce numai la sex va ginditzi???

Freedom 23/01/2009 14:19

Olinkuta, nu. Ce nu vezi, frankhamilton, vrea sa discute si pe alte teme...
Si de ce n-ai sustine si crea tu alte teme, Olinkuta ?)

egora 23/01/2009 22:29

da... a sex aici nici nu meroase!

Freedom 25/01/2009 14:13

egora +1, nici depsre a sex nici a oarecare alta tema

Olinkuta 28/01/2009 19:30

da freedom la asta nu mam gindit... : -(

Freedom 29/01/2009 20:53

ma bucur ca ti-am dat ideie si ca te-ai atirnat cu seriozitate
apropo tema ta, mi se pare mult mai originala si interesanta

ela_2008 16/03/2009 16:37

se pare ca baietii sunt mai tentati sa vb despre asta

Freedom 17/03/2009 19:29

ela, baietii aproape nu vorbesc de loc despre asta INTRE EI, spre deosebire de fete

ela_2008 19/03/2009 15:56

da da da.depinde de persoana.orikum eu nu sunt genul care vb despre asta

koleaxxx 22/03/2009 15:42

pai treceti o data la tema sau ce?? demult era timpul!!! din bun start, da nu... fel de fel de vorbe cu toate ca e cu mult mai placut de-l practicat dekit del discutat... conkluzia: practikati da bu discutati!

koleaxxx 22/03/2009 15:43

ela_2008 22/03/2009 16:29

KLAN 24/03/2009 13:32

hmm

ela_2008 26/03/2009 15:21

julian 31/03/2009 23:09

we, sexul nu sediscuta, el se practica...

ela_2008 05/04/2009 09:14

si asta e drept

puiut_13 21/07/2009 17:44

si inca e foarte drept

BELOV 24/07/2009 20:57

eu mai bine decit ash vobi,eu prefer sa pun in aplicatsie
fetelor daca va doare ceva sau nu va ajunge sex in organism atunci adresatsiva la mine:pentru o consultatsie(gratis).......

spiridus 28/07/2009 04:44

e stiut ca este un lucru placut,foarte placut,foarte,foarte placut...desigur daca ai un partener bun si esti si tu bun si va implicati amindoi... se primeste ceva soper... i love sex... more sex

spiridus 28/07/2009 20:59

na ma... acesta este adevaryl toti il iubim ,toti il practicam ... nu mai e un tabu demult...(dar sa nu uitam ca este un lucru intim ,de care ar trebui sa ne bucuram noi si persoana de linga noi)insa de vorbit la general despre sex se poate mult . nu neaparat trebuie sa ai experienta ca sa vorbesti despre sex ,ca na vorba aceea "un barbat nu este bun la pat dupa numarul partide de sex a avut...dar dupa numarul de orgasme avute de femeie." succes.

Leopoldo 08/08/2009 22:25

tak baieti ian repede fiecare pe locurile sale ca a venis seful ordine repede.asa deci vad ca va abateti rau de la tem .eu am deschis aceasta tema ca sa se vb despre ast si sa va spun ceva am deschis aceast tema cind eram frankhamilton va mai amintiti. acuma sa schimbat multe in viata mea asa ca datii bataie.mai intii pasiba la toti asa cuvinte duci ati adaugat si unul a pus acolo un smil interesantmpasiba koleaxx,unul a spuis ca sexul nu se discuta dar se face te sustin ,asa pravilno.deci baieti deacord ca traim intro lume unde nimic nu conteaza decit bablo sex si defki?
bai sa va spun ca cit am lipsit asa multe sau intimplat si miam dat seama de multe lucruri.ascultatima pe mine nu va uitati la o fata care va daruieste inima ea de fapt oricum e a voastra,o puteti lua oricind .de ce?iantrageti atentia aici: azi se intilneste cu mine eu ii iau numarul te mob flirt bla bla bla si apoi ne futem si dupa o luna imi gasesc alta seo .dupa ceva timp ea se intilneste cu altul(presupunem prietenul meu de mine trimis,ca so dreaga si el)si ii da numarul lui,cu el o luna pina i face pasarica floare si seo cind se marita ce este din ea? tirfa.hai fetelor daca vrei sa fiti cumsecade atunci stati virgina pina la 30 ani si aste ptativa printul dar daca va futeti ap futetiva si nu va mai jucati.femeile sunt ale noastre,pt asta traim.hai sa spun ceva de fete,uite ma .de ce (la fete se refera) tu sa te intilnesti cu unul 7 luni ii dai sex si apoi nu mai faci sex pina la casatorie si apoi iti nimereste un baiat de treaba care te vrea virgina si tu il perzi pt ca ai avut o singura relatie nereusita? de ce?
deci ascultati fetelor sau voi o dati cu sexul pina deveniti curve sau stai si va asteptati printul.hai baieti norok eu sunt printre voi eu va ajut sunt Djosef Kareti asta e numele meu adevarat.va salut pe curind

papushika 17/08/2009 11:11

mdaaa leopoldo ai o fantezie buna
dar nu chiar reala

MaxKlein 17/08/2009 11:50

Eu nu cred ca vre-un bait va vrea sa se intilneasca cu o virgina de 30ani... si daca totusi te casatoresti cu asa o fata , sa stii ca ai luat berlinul)))
si cred ca sa faci dragoste este mult mai placut decit sa faci sex.
P-u fete: fetelor nu uitati ca baiatul cind se duce , el .../Relaţii sexuale/ dar fata cund se duce... pe dinsa o ..../Relaţii sexuale/

papushika 17/08/2009 16:08

mdaaaaaaa si daca toate fetele ar fi de treaba si ar fi virgine pina la 30 ani apoi voi baietii ati belitoooo
ati imbla cu MAZOLI in palma
ferice de voi ca mai sunt si curve pe lumea asta

sexy_back89 17/08/2009 17:24

ma scuzi....papushika....am o intrebare ce intelegi tu prin cuv curva????fiecare fata are ceva special care la unui baiat ii place...

sexy_back89 17/08/2009 17:25

asta nu inseamna ca fata daca face sex cu un baiat e curva.... aces lucru imi trebu la toti fii deakord cu mine...

papushika 17/08/2009 17:32

PAI CINEVA MAI SUSU ZICEA
,,deci ascultati fetelor sau voi o dati cu sexul pina deveniti curve sau stai si va asteptati printul,,deasta si am zis....
adica stii cum pentru baieti se poate si ei nus curvari da fetele deacum daca fac sex sau dragoste ma rog zicetii cum vreti ......apoi deam sunt curve
astai viata ce sa facem si hai sa fim seriosi Leopoldo ca nu traim in epoca de piatra unde erau virgine cit frunza si iarba
si nici pe atunci nu cred ca erau....

joric999 20/08/2009 15:39

papushika 20/08/2009 22:28

joric999 da ce asa trist????

papushika 20/08/2009 22:29

ce tea facut de pe acest forum sa teintristezi asa draga

max_1160 21/08/2009 13:06

Eu consider ca Curva e fata care Face sex cu orcine, inportat e sa se simnta bine. si plus la asta face si pentru bani.(marog, daca nu are alta sursa financiara, atunci imi pare foarte rau, si lasa sa se conformeze cu numele de Curva)

Da recunosc ca si baetii greshesc vocabularu cu cuvinte incorectr folosite.

Dar despre sex.

Din partea fetelor: Pentru unele este o placere, pentru altele doar o dataorie de a face, pentru ca prefera prietenul sa faca. Insa pentrru vreau sa spun o mare parte pare a fi hobi. Fac sex si de 8-10 ori in 24 de ore. ...

LA baeti nu am ce comenta... La toti este diferit.

Parerea mea este ca de a face sex, sau de a cere asta nu a r ttrebui sa fie o rusine, CHear daca fata e virgina sau ba. Oricum se subintelege de la distanta...

MaxKlein 21/08/2009 18:33

intrebare pentru fete: fetele folosesc des fraza - "te-ai folosit de mine..." de ce? doar, momentele placute petrecute impreuna si placerea at-i primit-o ambii.
dar daca fata paraseste baiatul, asta-i ceva normal si asa si trebuie sa fie...))) egoism TOTAL

papushika 22/08/2009 18:08

MaxKlein sti este o vorba ,,barbatii f..t .......dar pe fete le f..t,,

MaxKlein 24/08/2009 16:09

papushika, da gigacalorii doar ambii consuma, si la punctul culminant nu se mai gindesc cine pe cine f..t

NIKU964 25/08/2009 13:43

Dаr cu ce ce mananca el - adica sexul.

MaxKlein 25/08/2009 19:01

NIKU964 - dintr-o emisiune de la Discovery am aflat ca: sexul masculin se hraneste cu sexul femenin dar sexul femenin papa sexul masculin ... pot fi folosite mai multe ingrediente si pozitii (dupa gust)...

Freedom 25/08/2009 19:33

MaxKlein 21/08/2009 18:33
intrebare pentru fete: fetele folosesc des fraza - "te-ai folosit de mine..." de ce? doar, momentele placute petrecute impreuna si placerea at-i primit-o ambii.
dar daca fata paraseste baiatul, asta-i ceva normal si asa si trebuie sa fie...))) egoism TOTAL

ai dreptate 100%

SEREOGAT 13/09/2009 11:28

FIECARE DORESTE SEX,SE GINDESTE PE ZI DE CITEVA ORI LA ACEST LUCRU DAR SE TEME DE O RELATIE TRECATOARE SAU DE MOMENT,O ZI DOUA...DE CE?

Freedom 13/09/2009 11:46

Nu se mai teme fiecare)

SEREOGAT 13/09/2009 13:24

NU SE TEME DA SE RETINE....DA EU NU ZIC DE TOTI,DE MAREA MAJORITATE...

happy 15/10/2009 19:41

mai, tot ce ati vorbit voi aici, e tare copilaros......

happy 15/10/2009 19:48

am impresia ca nici nu stiti a vorbi...si nici altceva....despre sex nu se vorbeste, ca nu santeti "ozabocennye"....sexul e individual ...si ceva ce se potriveste pentru cineva...poate sa des gres pentru altii, si faci doar ceea ce produce placere pentru ambii....voi daka ati facut sex, sau dragoste, puteti sa va dati si singuri seama ca kiar cu aceesi persoana, sexul este diferit de fiecare daka..."raz na raz ne prihoditsea"...asa ca oricat nu v-ati pregati voi, oricum totul se face pe lok si depinde de situatie si de emotii, dar daka sant sentimente.....asta se primeste superb!!!

Leopoldo 19/10/2009 15:53

oi oi oi oi uite doamne cit sa schimbat pe aici.cite comenturi,cite certuri cei cu voi lume?happy-daca pt tine sexul este o rusine atunci de ce sa nu stai acuma acasa si sa te futi cu iubita ta si sa nu zici la nimeni ce ai facut,cum ai facut,ce pozitii ai folosit?de ce nu faci asa?eu mai repet acest forum a fost deschis pt acei care sunt de parere ca sexul in ziua de azi ii ca si cum ai bea apa si este pt acei oameni care nu se rusineaza sa vb despre sex deoarece noi vedem sexul ca pe un lucru normal. papushika- am vazut ca faci multe pe aici,se pare ca ai mare experienta.ce zici sami povestesti si mie una din experientele tale,poate ma uimesti cu ceva si te anin intro noapte?ce zici? abajaiu vsem.

Leopoldo 19/10/2009 15:55

papushika-daca cesna,toti stim ca a venit criza,si la mine se simte asta,adica a venit si criza in sex la naiba ca de mult nu neam mai dresc ciurul. acuma nimeni nu vrea sa se mai futa pur si simplu,plea toti pun taxe mari,de ce cind vb cu o femeie despre sex ea repede incepe vb despre bani.acuma am o prietena stabila si uita spre nenorocul meu trebuie doar cu sa ma...... oh astept si eu mai repede sa se termine criza asta

Leopoldo 19/10/2009 15:55

papushika-daca cesna,toti stim ca a venit criza,si la mine se simte asta,adica a venit si criza in sex la naiba ca de mult nu neam mai dresc ciurul. acuma nimeni nu vrea sa se mai futa pur si simplu,plea toti pun taxe mari,de ce cind vb cu o femeie despre sex ea repede incepe vb despre bani.acuma am o prietena stabila si uita spre nenorocul meu trebuie doar cu sa ma...... oh astept si eu mai repede sa se termine criza asta

Ladro 19/10/2009 23:14

Voi sunteti cu...e!!! noi cu....i !!!
Ce atita vorba??? parca ar fi un site pentru copii!!!
Fetelor fu...ti-va acum cit sunteti intrebate !!!
Sex-ul nu este interzis !!! Аtunci de ce va rusinati de asta ???

Stafia 23/10/2009 20:57

Concluzi dupa cele citite.... Fetele sunt rele fiindca fac sex...fetele sunt rele fiindca nu fac sex. Daca o fac atunci sunt curve, daca nu o fac sunt nesimtite.

Dragilor, nu fiti patetici. Sex face toata lumea si e la fel pentru tot, Doar ca marea majoritate folosesc sexul pentru a manipula cu ceilalti,fie pentru a-si da importanta, spre exemplu :
Un baiat care o Face ; e Macho, si-si permite sa zika curva unei fete care tot o face sau obsedat unui baiat care nu prea mediatzeaza ceea ce face,
O fata car Nu o face isi da importanta si judeca pe cele care o fac...findca ea e "cinstita"
O fata care O face ...ride de toti ceilalti si zice ca-si "traiste viata"

Concluzie: de ce sa acordam sexului o un loc mai important decit cel pe care-l are? E bine? Da. E sanatos? Aveti inetul sa va informati ....deci ..sa nu-l ridicam la gradul de idol...sunt alte chestii mai importante...

Freedom 27/10/2009 01:07

Concuzia mea:
Faceti dragoste! nu razboi)

bunaseara 29/10/2009 18:15

DA p/u dragoste !!!!

Leopoldo 14/11/2009 12:50

LADRO - BRAVO DE ASA MENTALITATE,VREAU UN LUCRU,CA FETELE SA FACA SEX ASA XUM SI MERG LA VICEU.DE CE FETELE MERG LA VICEU??????STIE CINEVA??? PT CA ASA VOR ELE,PT CA ELE SIMT NECESITATEA DER A SE DESCARCA.OK,DAR CIND SIMT NECESITATEA DE A FACE SEX DE CE ELE SA EZITE?DE CEOARE FETELE NOASTRE NU AU CURAJ CA SA SE APROPIE DE UN BARBAT,SA INCEAPA SINGURA DISCUTIA,SA ARATE EA CA DORESTE SEX DAR NU NUMAI BAIETII SA STEIE SA LE PUPE IN CUR PE TOATE MUIELE,NOI BARBATII TRE SA LE SUFLAM INTRE BUCI CA NOI VREM SA LE FUTEM.NOI SUNTEM CURAJOSI DE CE NU AU SI FETELE ACEST CURAJ DE LUA DE LA LUME CEIA CE VOR SI MAI ALES ATUNCI CIND VOR.LUATI AMINTYE DE LA VORBA LUI LARDO-FUTETIVA CIT SUNTETI INTREBATE.

Leopoldo 14/11/2009 12:57

STAFIA,CE PROBLEME AI TU,SA VEDEM.FATA NU FACE SEX-E REA,FATA FACE SEX - E CURVA.STII CINE GINDESTE ASA?UN TARAN CARE NUMAI CE A IMBATAT O CURVA SI A FUTUTO,SI EL E MACHO.IAKA CINE GINDESTE ASA DESPRE FETE.UITE SATI SPUN CA IN MULTE MULTE TARI SEXUL E MULT MAI SIMPLU DECIT ESTE.DE EX: EU MERG AZI LA DISCO PT CA MIA FUTE,AM ANINAT O FATA,EA IMI ARATA CA MA DORESTE LA FEL ,AM MERS LA MINE NEAM FUTUT SI GATA,DACA EU SAU EA MAI VREA SA NE VEDEM ATUNCI NE VEDEM DACA NU ATUNCI RAMINEM CU SEXUL,IAR CEL MAI IMPORTANT ESTE CA A DOUA ZI EU NU AM SA SPUN CA AM FUTUTU OI CURVA,DE CE??????PT CA SEXUL E UN LUCRU OBISNUIT INTELEGI?
TOTI SPUNEM CA SEXUL E CEVA OBISNUIT,DAR VREAU SA VA DAU UN EXEMPLU CA SA INTELEGI MAI BINE IDEEA:LUAM UN LUCRU DE RUTINA-NOI TOTI BEM APA DA?E LUCRU ZILNIC SI TARE OBISNUIT.EU MERG INTRUN BAR SI BEAU UN PAHAR CU APA,SI CUM MA COMPORT DUPA ASTA?FT NORMAL,ADICA NU MERG PRIN BAR SI STRIG:UAAAAIIIIII EU AM BAUT APA,DA,DA EU SUNT MACHO PT CA AM BAUT APA PURA,FARA GAZE.DE CE ASA MA COMPORT?PT CA ACEST LUCRU IL FACE TOTI SI PE NIMENI NUL VA AFECTA CA EU AM BAUTA ACEA APA.OK.DE CE CIND FACEM SEX TOTI MERG CU CAPUL PE SUS?DEOARECE ASA E LA NOI MENTALITATEA PRECUM CA CEL CARE FACE SEX A DESCOPERIT AMERICA. AM SCRIS MULT,SORRY DAR INTELEGETI IDEEA.

Leopoldo 14/11/2009 12:58

UNDES TOATE FETELE?
CE NAIBA CHIAR NU AM DE UNDE ALEGE O FATA.
UNDES FETITELE NOASTE.?
AUUU?
/Редактированно!
Мат на форуме запрещен!/

alllex 17/11/2009 17:29

este cineva aici?

Freedom 17/11/2009 23:54

Leopoldo +1000000000000000000000 ))))
Si apropo, ai perfecta dreptate, n-ai de unde alege o fata )
Stii ce Leopoldo, mi se pare ca fetele cu un nivel mai ridicat de mentalitate, cele care ne plac intr-adevar, cele care au un interior bogat, nici n-au ce cauta aici... ele traiesc viata din plin si fara asa saituri.

basiliyo 18/11/2009 15:13

asta etot ce vreu de la viata,voi discutati treceti la actiune acolo va stau tote raspunsurile...

Leopoldo 19/11/2009 13:16

FREEDOM- uite vreau sati spun ceva despre fetele frumoase si fitoase si destpte,adica vreau sa zic cum ele o dau in bara cu sexul.uite asa o fata frumoasa,desteapta si spirituala are 16 ani ,desigur ca orice virgina sta timida si nu are mai nici o relatie cu baietii dar la 18 ani incep a juca hormonii si vrea,vrea vrea ,dar vrea dragoste nu sex.ok.aici e belea mare ca ea mereu zice|: vreau un barbat increzut in sine,care sa ma iubeasca,care sa sustina,care sa fie sincer cu mine etc etc .acuma ne uita,ca in lume sunt badbboy si badboi(badbuhai),badboy este tare super si fute totate fetele frumoase ,bad bou-ul e acel care posibil are bani,vb frumos ,in genere minte,amageste.si uite ca fata de treaba la 18 ani cauta dragoste si nu apreciaza un badboy adevarat care o va face sa aiba cite 12 orgasme pe noapte dar se duce la acel care ii spune ca o va iubi,ca o sa aiba grija de ea dar care in finat o va impune sai faca numai lui oral,o va fute pina cind numai el va da drumul uitind de ea.iaka bredul lora si asa de duc toate virnile noastre pe apa simbetei.mie mila de ele.badboy fute mult dar de calitate,asta e fact.freedom,asta eu inca nu pot ierta la fete si tare ma enervez cind le aud casi asteapta printul calaret.asa fete sunt destepte in stiinta ,proaste in viata.eu cu asa fete nu ma fut deoarece imi distrug reputatia,le las pur si simplu ca badboi-ii sasi bata joc de ele,si ele sa nu simta niciodata placearea adevarata a dragostei.uite asa.

Leopoldo 19/11/2009 13:25

freedom am sati povestesc un caz despre mine care mi sa intimplat de curind,acuma in noiembrie,vreau sa spun ca nu esti obligat sal citesti,citesti doar daca doresti.
uite mergeam dupa tigari si era o domnisoara frumoasa,ei cum sati zic,si mia placut ,nu am ezitata si am mers la atac am vb cu ea undeva vreo3 ore.dar am facut multe lucruri odata|:mai intii am cunoscuto,al doilea rind am inteles despre femei multe lucruri si al treilea este ca eu cu dinsa acuma ma fut de rup patul.
vroiam sa ma opresc la aceia ca am aflat despre femeii si anme ea mia povestit viata ei,ca acuma barbatii (eu pe astia ii numesc badboi) vor doar sa fie cu una in pat,sa daie doua ori din cur si sa umple prezervativul cu lapte.mia spus ca ea vine obosita de la lucru vrea relax,dar de la cine?cind toti vrea numai pt ei.ele vor tandrete,vor sarutari,vor sa li se faca oral.si multe altele,au nevoie de afectiune si romantism.dar avem putini din acesti barbati.mia spus ca ea mai bine in baie se masturbeaza decit sati bata joc de corpul ei cu un boulean care nu are in instinctul sau decit sa bage .... in ....magarism.mie tare mila de ea.ca e tinara si frumoasa.AICI UN SFAT PT TOTI BARBATII:MAI BOILOR,INVATATIVA A FACE UN CUNILINGUS NORMAL,NU UITATI SA SARUTATI FEMEILE IN ZONELE LOR EROGENE,SA LE MINGIIATI,SI APOI ...IN ....,DE UNDE VREI FEMEI BUNE CIND SINGURI LE TRATAI URIT,EGOISM ZACE IN VOI.DACA NU VA DUCE CAPUL MAI INTRA AICI PE FORUM CA NOI O SA DISCUTAM DESPRE SATISFACERE,DESPRE TOT,SI O SA TE INVATAM SI PE TINE.DEBILI BLEA.
MA SCUZI FREEDOM.EU NU TE CUNOSC DAR SPER SA FII DIN ACEI BADBOY,DACA NU ESTI BADBOY MACAR SA TINZI LA ASTA SI TOT E BINE.BAFTA PT TOTI.

Leopoldo 19/11/2009 13:27

ALEEX-nu fii prostut,aici este lume care intra si scrie dar nimeni nu te poate ajuta daca tu asta nu observi,intra mai des si mai invata cite ceva,daca nu pot observa ca lucrurile se schimba atuncisa stii ca ai mult mult de invatat

Leopoldo 19/11/2009 13:31

BASILIYO -- tu ce crezi ca daca noi scrim aici asta inseamna ca nu ne f....m?:D:D:D:D:D:D:mare naiv mai esti,poate crezi ca noi inca suntem si virgini? asculta amice,eu deja miam facut impresia despre tine si nu ma bucura deloc,pt ca imi amintesc cind eu eram detstvinic ap asa ma giondeam:sex sex sex si iarasi sex,stai ma oleak,am f...t atitea fete ca acuma mam z....t,da,fac sex mult si in fiecare zi de min 2 ori(dupa puteri)si uite ca reusesc si aici sa raspund la oameni buni si nebuni....cind o sa intelegi din ce este formata lumea asta atunci sa mai intri pe aici,ca aici nu se pune sexul pe primul loc ,noi discutam ca pe un lucru liber si simplu,ca si cum ai bea apa.uite asa .eu stau si scriu aici asa de mult pt ca mie cind imi este a sex am sunat fete(ca am detule) si am sex garantat,dar daca tu nu ai timp sa fi aici pt ca mereu alergi dupa fustitele lora atunci alearga ,ca mai ai mult de alergat pina sa prinzi ceva .bafta
-------------------
/Va rog,scrieti posturile fara lecsica nenormativa!!!!!/

basiliyo 20/11/2009 16:46

leopoldo, un banc privind comentariul tau.
merge un baiat cu mashina vede o fata
-pe asta am f...o!
mai merge se mai repeta cazul de vreo citeva ori.la un moment vede o domnishoara super:
-pe asta nam f..o!!!!!!!!!!
asha ca desche fermoarul shi incepe a masturba.
leopoldushca ai mashina?daca nu atunci rabzi pina ajungi acasa.

basiliyo 20/11/2009 16:52

lauda de sine nu miroase a bine.succes in viata sexuala simt ca ai probleme.

Freedom 22/11/2009 18:41

...Da fetele tac...nu scriu nimic aici...ele fuck si tac ))))
Leopoldo, da... pe cele frumoase, fitoase si cuminti, cel mai des le dizvirgineaza acei care le mint mai bine, care le arata viata anume asa cum vor s-o vada ele. Nici eu nu ma bag cu fetele care umbla cu capul in nori, nu este comod... eu pe pamint - ea in nori )

Leopoldo 24/11/2009 14:58

basiliyo-esti amuzant la ale tale insa pe fete nu le duci in pat numai spunindule bancuri/.si aapropo daca crezi ca eu ma laud tu gresesti.eu am facut acest forum pt a discuta si desigur ca am inceput prin a povesti despre ce am facut eu,despre practica mea.viata sexuala este in ordine te aigur.daca chiar doresti putem face o intrecere in care vedem cine mai repede ia nr de mob de la o fata?vrei?in lumea reala,si apoi mai discutam noi

Leopoldo 24/11/2009 15:00

freedom esti corect aici,daca ele nu au incredere in barbatii badboy atnci lasale sa umble cu cei badboiiiiiiiiiiii,daca siau inceput viata sexuala cu badboiiii lasa sa o termine tot cu ei,sa se futa pina la batrinete cu boii freedom da zi tu ai podruska acuma?

Пост-дубль.

daca crezi ca e prea intim de vb aici putem sa vb in alta parte.dar prefer sa fim deschisi

lol_7 24/11/2009 18:24

daq vreti ap intratri aici-
!Мoderat!

Freedom 24/11/2009 23:34

Nu, nu am...)

Leopoldo 25/11/2009 14:37

lol-nu deranja please.

Leopoldo 25/11/2009 14:37

freedom,dar de ce nu ai o prietena?ce te impedica sa o ai?

basiliyo 25/11/2009 15:30

leopoldo-mii interesant cind faci sex daca nu mai pe aici shazi.viata ta sexuala e de cacat,im pare rau.macio huievii.
asha ca baieti aveti grija ca veti fute shi voi ca shi leopoldo cite 2 pe minut.

Leopoldo 26/11/2009 13:02

basiliyo ce te face sa crezi ca eu stau numai aici?eu imi creez valul vietii mele,si in fiecare zi ma stradui macar cite 15 min sa fiu alaturi de cei care vor sa se dezvolte pe plan sexual,sa aiba succes cu femeile.aici discutam despre sex,dar voi crea si un forum (mai tirziu poate si un site) despre seductie femeilor.revenim la aceia ca imi trebuie 15 min sa raspund la intrebarile baietilor interesanti de aici in rest imi ajunge destul timp pt a face sex .daca vrei sati fac un mic calcul am sati spun ca pina la 12 sunt ocupat zilnic,pina la 12:30 sunt aici,pina la ora 16 eu citesc si acuma calculeaza si tu cit timp imi ramine pina la ora 22?6 ore,mie imi ajunge sa fac de 2 ori sex de calitate.

as vrea sa te intreb un lucru:nu miai raspuns,ce facem?ne intrecem?cine mai repede va lua numarul de mob de la o fata?

Freedom 27/11/2009 18:40

Leopoldo, iata asta, deja-s chestii personale

kulto 10/12/2009 16:52

POATE SA INI SPUNA CINEVA DACA AU AUZIT DE SITE-UL http://www.amor.md
SUNT SERIOSI? VREAU SA II CUMPAR UNEI PRIETENE UN CADOU. SI MI-AU SPUS CA AICI SUNT OAMENII CARE SE AJUTE. OK.

Leopoldo 12/12/2009 13:10

buna kulto.bine ai venit pe forumul nostru.desigur ,amor .md este un site recent insa deja este popular si este plini de oameni interesanti care ar putea sa te ajute .aici sunt multi multi oameni si fiecare o sati deie sfatul lora.dar dami voie sa iti spun parerea mea in privinta cadoului.mai inti ar trebui ca eu sa stiu in ce relatii te afli cu acea prietena.daca este ceva serios atunci la sigur tu ar trebui sa stii ce isi doreste ea.poate ii place la nebunie teatrul atunci cel mai frumos cadou ar fi sa o duci la teatrul ei preferat.sau ii place rafaelo ciocolate,cumparale -un barbat adevarat este acela care da ultimul banut din buzunar numai ca sasi arate iubirea fata de fata.fata asta mult apreciaza.:cind barbatul da ultimul lucru pe care il are si cind barbatul i implineste o dorinta.daca doresti sati dau un raspuns mai concret in ce cadou ai putea sai cumperi atunci ar trebui sami spui si tu mai multe detalii despre relatia ta cu ea si apoi poate te voi ajuta mai mult.bafta si mult succes.multumiri ca ai intrat pe forumul nostru

papushika 25/12/2009 19:56

oho cita sinceritate si vorbarae aici
leopoldo cu chestia de ,,CUNILINGUS,,esti bravo nu toti au curajul sa o faca
macar ca noua asta ne place mult
cum var placea voua ........stiti voi ce am avut in vedere

gostimd 26/12/2009 10:39

Papushika.Все, все правильно поняли

papushika 28/12/2009 00:19

ma bucur

Leopoldo 07/01/2010 23:07

papushika ma bucur ca apreciezi cunilingusul.stii cum zic politistii americani:"vsem ne pomojesh",in sens ca daca citiva baieti in moldova stiu sa faca cunilingus de calitate atunci ei nu poate ajuta toate fetele,dar au noroc doar acelea care nimeresc pe mina lor pe o noapte. o4eni priatno,xo4eshi?

Odnoklasnitza 27/06/2010 20:33

linishtitziva.....asta tema de vb.....? cunilingus fa atunci kind nu mai ai ce face ku guritza......da pentru....este....

Классификация интерн посмотреть все Правила форума / Regulament

.

slaviceni
Кишинев, 22 года

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

Igor Mustang
Кишинев, 28 лет

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек