Amor
  • Română
  • Русский
  • English
  • Знакомства

• Встречи

• Рейтинг

• Дневники

• Форум

Логин:

Пароль:

Присоединяйся

kum sa-l fac sa vrea sa se intoarca la mine

tasika 06/07/2008 17:44

ajutati-ma,dati-mi vre un sfat,va rog,va spun care e situatia in care ma aflu:primavara aceasta am facut cunostinta cu un baiat,am inceput o relatie,adika ne vedeam des,ne impacam FOARTE BINE.Apoi el a inceput a veni cu variante cum ka se teme sa mearga mai departe pentru ca eu pot sa il ranesc...si tot felu de vorbe la tema data.OK,parca incepeam sa ma dau cu gindul ca nu ne vom mai vedea,da dupa ce am vorbit cu el ultima data am vazut ca el nu vrea sa rupa legatura cu mine...ce sa fac?dati-mi un sfat VA ROG MULT!

tasika 06/07/2008 19:54

hei,chiar nu vreti sa ma ajutati?

Stefan_Moromete 09/07/2008 18:15

Apoi ar fi doua situatii: nu e pregatit de o relatie cu tot ce inseamna ea si i-i frica sa nu fie 'prizonier' ori / a aparut o alta fata si nu stie ce decizie sa ieie. Spune-i ce vrei tu de la relatie si vezi ce zice....

Stefan_Moromete 10/07/2008 12:24

Post Scriptum: nu cred ca am dat o solutie de 'intoarcere' insa cel mai bine e sa afli realitatea asa cum e. Leacuri de amor numai in basme sunt..

tasika 10/07/2008 17:58

Multumesc

helviola_gril 14/07/2008 20:00

poate că a fost înşelat într-o relatie şi şi-a pierdut încrederea in partenere,se teme să ia o decizie şi totuşi nu vrea să te piardă,vorbeşte cu el, întrebă-l ce-l frămîntă.

helviola_gril 14/07/2008 20:06

Poate că a fost înşelat într-o relaţie,şi-a pierdut încrederea în partenere,îi e teamă să ia o decizie,şi totuşi nu vrea să te piardă.Vorbşte cu el,întreabă-l ce-l frămîntă

babygirl 05/08/2008 14:46

fii tare si mergi mai departe

frankhamilton 28/08/2008 01:49

mai degraba mas intreba cum so fac sa stea cu mine

SLAVAMD 10/07/2009 19:11

Spunei ca pleci la Italia sa faci bani - o sa se intoarca acum toti au nevoie de finante.

spiridus 27/07/2009 20:42

asculta draga mea...nu este firsitul lumii ...spunemi te rog...tu chiar crezi ca nu poti trai fara el??????? ]:-> eu cred ca mai bine te retragi...fii fata desteapta si nu te prrostii pentru un baiat...succes...astept rasp.

vicot 27/07/2009 23:50

Spiridus spune asa pentru ca a avut o relatie in care baiatul a ales alta fata, iar asta nu e cazul tau tasika. Eu iti propun sa mergi dupa sfatul lui Stefan.

spiridus 28/07/2009 04:32

sorry vicot te gresesti... uitate si tu..daca el ba da motive ca nu vrea nimik ba arata cai pasa cit de putin...asta cei??? nu e sigur de ceea ce doreste... si de ce o implica si pe ea? ca doar ea sufera din cauza asta... eu mam intilnit cu un baiat doi ani dupa care el am plecat si timp de un an jumate am vorbit la tel. ba ne impacam ba ne certam... ba doream sa fim impreuna ba nu...si la ce a adus toate acestea numai am suferit si pot sa spun foarte mult am suferit,pentru ca acum nu am suntem impreuna...asa ca mai bine acum lamureste ce si cum caci pe urma rana se face mai mare credema...

spiridus 28/07/2009 04:36

eu nu ma amestec in problemele altora dar parerea mea e ca nu trebuie sa suferi ...(defapt acest lucru nu se poate evita in cele mai multe cazuri,dar se poate oricum face ceva ca sa ne fie mai bine)oricum timpul le rezolva pe toate si arata unde ne este lokul si linga cine.

vicot 28/07/2009 22:15

Spiridus, tu tocmai ai explicat ceea ce am spus eu initial, deci am avut dreptate.. situatia ta in care "baiatul a ales alta fata" presupune ca nu sunteti impreuna, adica ai avut o experienta neplacuta, pe care o atribui oricarei relatii. Fiecare relatie e diferita si nu poti avea "tipaje" prin care sa clasifici relatiile.
Ceea ce a spus Stefan la inceput sunt intr-adevar doua raspunsuri la intrebare.

Tasika, plus la asta eu cred ca tu ar trebui sa inveti sa stii ce vrei de la baieti in general, si sa inveti sa ii faci sa inteleaga asta. Daca nu intelege din actiunile tale.. si baiatul merita efortul, atunci spunei direct ce vrei tu, ca el sa stie ca trebuie sa faca o alegere. In asa mod si baiatul te va place mai mult, ca noi baietii suntem cam grei de cap uneori si nu prea vedem ce vreti voi de la noi

spiridus 29/07/2009 00:43

nu tiam spus ca te gresesti vicot...eu miam gasit pe altul dar nu invers... si miam gasit dupa ce iam spus gata, ca asa nu se poate,dar nu cred ca asta e problema...ai dreptate intrun mod oarecare...si eu sunt deacord cu tine ca fiecare relatie are ceva aparte si nu se poate de discutat la general sau de exemplu dupa relatia mea.pur si simplu eu miam dat cu parerea ca fata nu trebuie sa se complice mai tare decit este ...asa cred eu mai bine...dar ea va asculta toate parerile si la urma cred ca va proceda dupa gindurile sale...sorry inka o data...

Cine doreste sex cu посмотреть все Любовь из кухни!!!!

svetusik
Кишинев, 24 года

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

ROMCIK
Бендеры, 28 лет

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

iuret
Кишинев, 38 лет