Amor
  • Română
  • Русский
  • English
  • Знакомства

• Встречи

• Рейтинг

• Дневники

• Форум

Логин:

Пароль:

Присоединяйся

De ce noi inselam ???

FulgerX2007 11/06/2008 08:37

Eu cred ca partenerii se inseala unul pe celalalt din cauza ca nu primest satisfactie reciproca din relatia lor.

LACRIMI 17/06/2008 05:37

sint o multime de motive ,ca buna oara scene de gelozie ,sau nu este o dragoste reciproca asta este pareria me sorry daca cineva nu este deacord cu mine

zoom_xxx 18/06/2008 01:07

Примеси обмана в отношениях заставляют любовь страдать и болеть, а постоянный обман ее убивает. Люди обманывают по разным причинам, чтобы навредить кому-то или наоборот, спасти, сцены ревности и невзаимная любовь не исключение. Люди живут во лжи и чувствуют себя счастливыми, но это их жизнь и мы не вправе их винить за это, пока не будут затронуты наши интересы. В любом случае человечность должна оставаться в каждом из нас, независимо от сексуальных предпочтений и жизненных принципов.

helviola_gril 14/07/2008 19:41

Din lipsa iubirii reciproce

dica 15/07/2008 13:17

de ce inselam?.. uneori o facem ca sa ne incredintam ca suntem la culme indragostiti de perechea noastra si... nu o vom mai insela-o niciodata. dar daca se afla... , amin!!!

dica 15/07/2008 13:20

se intimpla sa o faci cu placere, daca iti traiesti viata nu cu cine ti-ai dorit...

dica 15/07/2008 13:22

daca te supara tare perechea ta??? mai bine n-ar face-o, nici nu stii cum te rasplatesti pentru aceasta suparare...

nyka_05 24/07/2008 10:57

uneori o facem fara sa ne gindim ca e ceva starsnic, si ce daca se va intimpla
nu ne gindim la persoana de linga noi

nyka_05 24/07/2008 11:02

alteori o facem din motive mai serioase, m-a inselat vreau sa-i arat ca si eu pot

Liubasa18 31/07/2008 13:43

Sun convinsa ca prima si prima data am inselat nevrind!
Dar cind am vazut ca ne merge, am inceput sa inselam si sa inselam. Adica nu kiar toti, cel putin o 100 de ori in an am inselat nestiind de asta, si cel putin de 200 ori am inselat stiind de acest lucru, ba kiar mai mult, am vrut sa o facem!

Liubasa18 31/07/2008 13:44

Dar daca nu inselam nu vom sti niciodatza ce inseamna asta cind inseli! Nu-i asa_

nyka_05 06/08/2008 10:34

cautam ceva mai bun

Vittoria 25/08/2008 13:43

se inseala cred eu numai in cazul cind este o lipsa de indragostire fata de persoana de alaturi.....
atunci cind ti-i interesant linga perosna iubita si primesti tot ca sa te simti implinit si fericit nu mai ai nevoie sa te duci na leva cum sar spune...
si in cazul cind nu este o dragoste (aici intra intelegere,stima, sexul si bunele maniere,educatia cultura,etc)pai de obicei nu se inseala dar se rupe totul se desparte si gata cel putin asa ar trebui sa fie dar nu inselari pe la spate...

frankhamilton 27/08/2008 13:54

femeile inseala doar pe barbatii pe care ii iubesc,pe ceilalti pur si simplu ii paraseste.
prezenta iubirii aduce inselare,inselarea aduce certuri dar certurile celor indragostiti este o inooire a dragostei

frankhamilton 27/08/2008 13:57

am si alte pareri dar si asta imi place destul de tare

Vittoria 27/08/2008 15:00

femeile inseala doar pe barbatii pe care ii iubesc,pe ceilalti pur si simplu ii paraseste.
prezenta iubirii aduce inselare,inselarea aduce certuri dar certurile celor indragostiti este o inooire a dragostei................mda
nu sint deacord
se poate de aflat si alte pareri?

frankhamilton 28/08/2008 01:48

nu am cerut parerea ta eu doar am dato pe a mea
se poate macar un pic de respect

Vittoria 28/08/2008 11:17

da eu am scris o parere fara ca tu sa ceri..
si ce are respectul cu parerile..

Sesshoumaru 30/08/2008 15:09

O fata care flirteaza cu un alt baiat chiar si in fatza prietenului sau, inca nu inseamna ca il inseala. Pentru o fata flirtul e doar o dovada ca ea poate cuiva sa placa. Fetele se duc "la stinga" doar dintrun singur motiv - le este urit cu actualul prieten, un baiat activ si interesant trebuie asa sa ramina chiar si dupa cucerire. Fetele de obicei accepta atentzia a mai multor baietzi, dar sint fericite cind au unul care e "unicul".

Vittoria 02/09/2008 23:02

O..iata asa....
corect
bravo!

frankhamilton 05/09/2008 22:18

ce asa a spus el?.fata sa vb cu altul sunt deacord.dar intre flirt e o deosebire o simpla discutie e o intentie de a afla mai mult pe cind flirtul e o discutie cu tenta romantica asa ca dintro discutie se poate alege un plus informativ sau doar prietenie dar din flirt(daca este reusit),iese la sigur tradare si inselare ,intilniri cine se ajunge la sex si la final lacrimi,de ce pt ca sa pierdut virginitatea si prietenul
eu nu as ierta daca mar insela.chiar daca am spus ce am spus

Sesshoumaru 06/09/2008 09:57

Fetele, baietzii - se duc acolo unde e cel mai bine. Poate flirtul si este o inselare/tradare, dar oare in toate cazurile? Daca te tzii sigur pe tine chiar si in asa momente cind "prietena ta" flirteaza cu altul - fii sigur ca asta e un plus pentru tine. Se duce la altul? Te inseala? Nu are nevoie de tine? Atunci de ce sa ai nevoie de ea? Vrea sa te insele? Si laso so faca. Baietzi ca tine inca tre sa cautzi, asa ca problemele ei. Intotdeauna este o fata (baiat) mai bun(a), dar in acelasi timp pretzuiestel pe acel(aceea) cu care esti impreuna. Intzeleg ca este atasamentul fatza de persoana draga, dar asta cu timpul trece, stii mai bine ca mine frankhamilton. Dar totusi tzine minte, o fata poate sa flirteze in fatza ta cu alt baiat ca sa vada cit de calm tu esti, cit de sigur. Fetelor le plac baietzii siguri pe ei, nu pierzi nimic.

frankhamilton 06/09/2008 13:45

eu inteleg xca fata vrea sa verifice caracterul baiatului,dar am spuso,pt o discutie nu poate fi suparare,nu cred car putea rezista cineva sa vada cum cineva incearca sai seduca prietena,sa o atinga,sau chiiar intrun final sa o invite la o cina,sint multe metode de verificare a partenerului de ex teste de fidelitate,sai intinda diferite curse etc.daca fata flirteaza cu altul,inseamna ca esti in plus in viata ei.sa saturat de tine si vrea noi situatii noi sentimente.si cind in capul unei fete apareasa ginduri este de vina doar baiatul care nu a putut sa o satisfaca sai ofere noi placeri.de ex luam de ce fete au amant:pentru ca ele sau saturat de pozitia ei in sex:dedesubt.vrea sa incerce si de asupra si pe o parte,ceia ce doar un tinar sau un baiat cu o fantezie mai bogata ar putea oferi,de aia barbatii trebuie sa se intereseze ce isi doresc femeile,si sa incerce sa faca fiecare zi sa fie una deosebita.ce sa mai zic.barbatii nu pot satisface femeile,ele inseala

Sesshoumaru 06/09/2008 16:12

http://www.lover.ru/relationships/vljubit.html http://www.lover.ru/find/self-deception.html http://www.lover.ru/find/dolgachev/part10.html uite pe acest sait. Din punctul meu de vedere esti prea strict in ceea ce priveste flirtul, il asociezi cu inselarea/tradarea, eu dupa cum deja stii nu sint deacord cu asta, dar itzi respect si parerea ta oricum. Itzi dau un sfat...daca vezi ca prietena ta chiar te inseala - atunci fii sigur ca e o fata mai buna ca ea prin "apropiere", niciodata sa nu simtzi pentru o fata un atasament la punct critic fiindca in asa fel depinzi deja de ea si incepi sa suferi, dar asta se invatza cu timpul si experientza

frankhamilton 06/09/2008 18:27

eu nu spun ca nu tre sa fie ea libera .stiu si nu tre sa te lasi mort dupa ea.dar asculta aici ne suparam cind ele ne spun ca sau puso cu altu,si noi ne suparam dar cine e de vina,noi,pt ca nu am fost atenti
flirtul se poate de folosit cind vrei sa scapi de ea.de ex o lasi libera nuti pasa si ea o face cu altu si la urma tu sa ai cei spune,motiv pt despartire.o relatie serioasa trebuie multa responsabilitate.baiatul sa aiba grija sa nu fie inselat fata sa aiba grija sa nu fie parasite.ideile noastre nu coincid si nici nau de gind se vede.dar merci oricum ca mia placut sa vb cu tine

Sesshoumaru 06/09/2008 20:16

de fapt aici mult se poate de vorbit, oricum totul se vede in experientza fiecarui. Cite relatzii, atitea pareri.

frankhamilton 06/09/2008 20:47

adica ce vrei sa zici ca am avut putine

Sesshoumaru 06/09/2008 23:19

nu, nam avut in vedere asta. Am avut in vedere ca fiecare isi are parerea lui

frankhamilton 07/09/2008 00:55

sunt deacord
ce vei face acum
cindt tema sa incheiat

Sesshoumaru 08/09/2008 20:50

nu ramine nimic de facut

prorok1 15/09/2008 18:10

pt ca fetele nu sint prea atente in relatiile serioase

ALIONA 26/09/2008 15:47

Ce ştiţi voi despre înşelăciuni băiatul dacă are o îmbla na leva îmblă şi nu ştie nimeni aşa şi fata, vor ceva nou. Poţi să faci aşa să-ţi fie ţie bine şi crede că lui nu-i mai rău nu va fi nimic dacă îşi va atrage cineva atenţia îţi va dărui bomboane, florile poţi să le laşi la servici nu ştiţi voi cum să ieşiţi din situaţii...

DrSergiu 12/10/2008 20:56

înşelaciunea e o ARTĂ...şi trebuie să ai talent pentru a înşela întradevăr cu cap ca oamenii să te creadă...dar nu pur şi simplu o minciunică..cum ser mai spune ne mojeshi sr..ti ne muceai ..opu.

Vioara 09/11/2008 22:14

In primul rind cred ca motivul inselarii e firea omului nestatornica, cautatoare mereu de senzatii noi, de senzatii tari. Mai apoi urmeaza curiozitatea... cum va fi cu altcineva, si cred ca nu in ultimul rind vina у insasi persoana de alaturi care dezamageste , nu mai corespunde la ceea ce a fost initial...

modoranu 01/12/2008 22:10

Eliminat, pentru încălcarea regulilor de pe forum!

nelutus 27/12/2008 12:48

Dar eu cred ca voi singuri nu stiti ce doriti Cind dragoste cind pur si simplu sex

Freedom 08/01/2009 19:08

De ce noi inselam ??? Pentru ca dragoste nu este !!!

vitorio 04/03/2009 22:13

din prostie

ela_2008 16/03/2009 16:33

pai daca baietii vor doar sex.nu vor ajunge departe.......fiindca sunt sigura ca fiecare doreste sa se intalneasca cu o fata decenta

Freedom 05/04/2009 16:20

up

ela_2008 09/04/2009 20:17

Ianic 11/08/2009 14:21

Noi nu inselam doar gasim un alt partener pentru a trai noi momente si senzatii important este dac se merita acest lucru

Ladro 19/10/2009 23:30

eu n-am inselat niciodata pe nimeni !!! EU DOAR AM SCHIMBAT TEMPORAR PARTENERA !!!

Ladro 19/10/2009 23:33

ela 2008
baietii vor doar sex ???? asta vreti si voi doar ca nu aveti curajul sa recunoasteti!!!ca pina la urma urmii nu facem sex intre noi !!! tot cu voi ne fu...em !!!

CruelaDevil 13/05/2011 01:31

De ce noi inselam? cine noi? femeiile sau barbatii? pentru cine a fost intrebarea? intreb deoarece motivele la femei si la barbati sunt diferita

maia20 27/01/2012 11:18

barbatii inseala femeile fiind ca nu iubesc cu adevarat sa iubit cu adevarat nu sar insela iubita

SteyerAUG1 31/01/2012 19:52

FulgerX2007 deacord cu parerea ta

SEX LA PRIMA INTILNI посмотреть все Правила форума / Regulament

svetusik
Кишинев, 24 года

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом

Сообщение в кармашек

ROMCIK
Бендеры, 28 лет

Посмотреть анкету

Увидеть фотоальбом